بهترین دوربینهای عکاسی ۲۰۲۰ : ۱۰ تا از بهترین دوربینهایی که باید همین الآن بخرید !

در این مقاله قصد دارم به معرفی ده تا از بهترین دوربینهای عکاسی DSLR و بدون آینه در سال ۲۰۲۰ بپردازم.
تا به حال به این فکر کردید که بهترین دوربینی که همین الآن میتوانید آن را بخرید چیست ؟ پاسخ مانند یافتن بهترین رستوران در یک شهر است ! این کاملاً به سلایق و بودجه شما بستگی دارد. اما این بدان معنا نیست که ما بر اساس ترجیحات خود در عکاسی، به شما در خرید یک دوربین مناسب کمک نکنیم.
همه دوربینها در سطح خودشان عالی هستند. پیدا کردن بهترین دوربین برای شما فرایندی است برای برقراری توازن بین نقاط قوت و سازش با سبک عکاسی مورد علاقه شما. به عنوان مثال، در صورتی که بیشتر بخواهید از عکاسی در مسافرتها یا برای سرگرمی استفاده کنید، دیگر نیازی به خرید یک دوربین تمام عیار کامل و قدرتمند نیست.
در همین حال مبتدیانی که به دنبال یادگیری عکاسی در حالت دستی هستند بهتر است با یک دوربین بدون آینه یا DSLR که دسترسی آسان به این بخش از کنترلهای فیزیکی را ارائه میدهد شروع کنند. یک دوربین DSLR با کنترلرهای فیزیکی، بسیار بهتر از یک کامپکت با صفحه نمایش لمسی است.
من هنگام گردآوری لیست بهترین دوربینهای عکاسی در سال ۲۰۲۰ ، همهی این تفاوتهای ظریف را مورد توجه قرار دادهام. هدف من این است که با هم بررسی کنیم که بهترین دوربین در حال حاضر برای اکثر مردم چیست ؟ این مورد از نظر من نیکون Z6 است. این یک دوربین کوچک، سبک و نسبتاً مقرون به صرفه است. البته در حال حاظر تعداد بسیار کمی لنز بومی برای مانت آن توسعه یافته است، اما شما میتوانید از طریق آداپتور صدها مورد لنز دیگر را نیز به آن متصل کنید.
من بهترین گزینهها را در میان سه دسته اصلی گرد آوردهام: دوربینهای DSLR، بدون آینهها و دوربینهای کامپکت جمع و جور. هر دوربین به نوعی برای یکسری افراد مشخص تولید و عرضه شده است. این دوربینها همگی بهترین در رده خود هستند و ارزش خرید بسیار بالایی را ارائه میدهند. حتی ممکن است هر کدام یک ویژگی منحصر به فرد و فرا زمینی داشته باشند !
این بدان معناست که در حالی که بسیاری از این دوربینها جدیدا عرضه شدند، برخی مدلهای قدیمیتر نیز هستند که اکنون قیمت آنها تا حد وسوسه انگیزی کاهش یافته است. در واقع جدیدتر بودن همیشه به معنی بهتر بودن نیست، به ویژه اگر تنها پیشرفت کمی در مدل جدید حاصل شده باشد و بر خلاف میزان پیشرفت، قیمت آن به صورت نجومی بالا رفته باشد. اما لازم نیست نگران این موضوع باشید، زیرا من بهترین مدلهای جدید و قدیمی را انتخاب کردهام که در حال حاظر ارزش خرید بسیار بالایی دارند.
[post_in_paragraph post_list=”۷۴۹۵۲″ title=”شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد”]
پس تا انتها همراه من باشید تا به معرفی و بررسی بهترین دوربینهای عکاسی در سال ۲۰۲۰ بپردازیم …
بهترین دوربینهای عکاسی ۲۰۲۰ در یک نگاه
- نیکون Z6 ( بهترین دوربین از همهی جهات )
- فوجی فیلم X-T30
- سونی آلفا A7 III
- نیکون D850
- نیکون Z50
- الیمپوس OM-D E-M10 Mark III
- کانن EOS Rebel SL3 / EOS 250D
- پاناسونیک Lumix ZS200 / TZ200
- پاناسونیک Lumix G95 / G90
- الیمپوس Tough TG-6
در طول این مقاله، من برخی از تفاوتهای بین دوربینها را نیز توضیح خواهم داد، البته اگر در تصمیم گیری در مورد نوع دوربین به کمی کمک بیشتری نیاز دارید، میتوانید از راهنمای گام به گام ویژه ما اطلاعات بیشتری را کسب کنید : چه دوربینی بخریم ؟

۱٫ نیکون Z6
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : Full-frame CMOS | رزولوشن : ۲۴٫۵ مگاپیکسل | لنز : مانت Z نیکون | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) | صفحه نمایش : ۳٫۲ اینچی تیلت شونده لمسی با ۲٫۱۰۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۱۲ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : متوسط و حرفهای
اکنون با گذشت بیش از یک سال، نیکون Z6 هنوز جایگاه خود را به عنوان بهترین دوربین از نظر من حفظ کرده است. این دوربین با داشتن یک ارگونومی فوق العاده و جذاب، هنوز هیچ رقیبی برایش وجود ندارد که از لحاظ قابلیت تطبیق پذیری، قابلیت استفاده و قیمت مناسب در مقابل آن قرار گیرد. عملکرد Z6 نیکون در هر دو حالت عکاسی و فیلم برداری بسیار عالی بوده و تمام چیزهایی که برای کامل بودن یک دوربین بدون آینه مهم است را در خود جای داده است.
این بدان معنی است که ما بدنهای بسیار سبک و کم حجم را مشاهده میکنیم که به دلیل داشتن یک طراحی بسیار عالی و ارگونومیکی فوق العاده، زیبایی آن نیز کاملا حفظ شده است. همچنین یک منظره یاب دقیق و واضح با ۳٫۶۹ میلیون نقطه به همراه صفحه لمسی چرخان و با کیفیت این مجموعه را کامل میکند. دامنه لنزهای بومی برای مانت Z نیکون به سرعت در حال گسترش و توسعه است، اما اگر لنزی را لازم داشتید که حداقل فعلا در لیست لنزهای مانت Z نیکون موجود نبود، میتوانید از آداپتور FTZ ( با قیمت ۲۴۵ دلار آمریکا ) استفاده کنید و لنزهای مانتهای دیگر را روی دوربینتان سوار کنید.
همچنین در طی چند ماه گذشته ویژگیهایی مانند Eye AF یا فوکوس ردیاب چشم از طریق بروزرسانیهای نرم افزاری به این دوربین اضافه شده است که به آن کمک میکند تا حتی با قوت بیشتری در مقابل سری آلفا سونی قرار گرفته و با بهترین مدلها رقابت کند. من به شخصه عاشق Z6 هستم، گرچه سونی آلفا A7 III ( که در پایین آن را نیز خواهیم دید ) خیلی با آن فاصلهی زیادی ندارد.
در مجموع از نظر من Z6 نیکون با ارائهی ویژگیهایی کامل چه در عکاسی و چه در فیلم برداری، لایق حضور به عنوان رتبه اول در لیست بهترین دوربینهای عکاسی سال ۲۰۲۰ است.

۲٫ فوجی فیلم X-T30
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : APS-C | رزولوشن : ۲۶٫۱ مگاپیکسل | لنز : مانت X فوجی فیلم | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) با ۲٫۳۶۰ نقطه | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی تیلت شونده لمسی با ۱٫۰۴۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۸ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه | سطح کاربران : حرفهای
X-T3 فوجی فیلم ممکن است هنوز هم یکی از توانمندترین دوربینهای بدون آینه APS-C باشد، اما این واقعیت که این شرکت موفق شده است بسیاری از فناوریهای خود را در داخل دوربین X-T30 که کوچکتر و ارزانتر است بگنجاند، باعث میشود در معرفی این دوربین کمی تردید داشته باشم و در نهایت آن را با مدل جدیدتر جایگزین کنم. یک سنسور ۲۶٫۱ مگاپیکسلی X-Trans CMOS 4، حالتهای محبوب شبیه سازی فیلم ( دوربینهای عکاسی آنالوگ )، قابلیت فیلم برداری با رزولوشن بی نظیر ۴K و یک سیستم فوکوس خودکار ترکیبی با ۴۲۵ نقطه با قابلیت تشخیص فاز، بخش به عنوان تنها کوچکی از ویژگیهای این دوربین فوق العاده محسوب میشوند.
اگر بخواهیم آن را با نسل قبلی، یعنی XT-20 مقایسه کنیم، سرعت فوکوس، سرعت و دقت ردیابی چهره و فوکوس ردیاب چشم از مواردی هستند که پیشرفت خوبی را تجربه کردهاند. تنها مورد منفی از نظر من ضریب بزرگنمایی منظره یاب است که کمی کوچک است. اما در هر صورت تمام ویژگیهای فوق العادهای که این دوربین چه در بخش عکاسی و چه در بخش فیلم برداری ارائه میدهد، باعث شده در حال حاظر یکی از بهترین دوربینهای APS-C باشد.
شاید بتوان نزدیکترین رقیب این دوربین را در حال حاظر نیکون Z50 نامید که در این لیست حضور دارد. البته من فرصت کافی برای مقایسه و بررسی این دو در کنار هم را تا به امروز نداشتم و نمیتوانم نظری در موردشان بدهم.

۳٫ سونی آلفا A7 III
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : Full-frame CMOS | رزولوشن : ۲۴٫۲ مگاپیکسل | لنز : مانت E سونی | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) با ۲٫۳۵۹ نقطه | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی تیلت شونده لمسی با ۹۲۱٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۱۰ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه| سطح کاربران : متوسط و حرفهای
من واقعا عاشق آلفا A7 III سونی هستم. A7 و A7 II نشان دادند که سونی در جهت درستی حرکت میکند و همه ویژگیهای مناسب را در دوربینهای خود قرار میدهد. این سومین تکرار سونی از سری آلفا A است که بر بازار دوربینهای بدون آینه حکمرانی میکند. هسته اصلی دوربین، یعنی سنسور آن از نوع فول فریم ۲۴ مگاپیکسلی است، فیلم برداری با رزولوشن ۴K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه، تثبیت کننده تصویر مبتنی بر سنسور، سرعت عکاسی پیاپی ۱۰ فریم بر ثانیه و یک سیستم فوکوس خودکار ترکیبی ۶۹۳ نقطهای، به اندازه کافی مجموعهی این دوربین را قوی و کامل کرده است.
[post_in_paragraph post_list=”۷۵۵۸۶″ title=”شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد”]
اما علاوه بر همهی اینها پشتیبانی از دو اسلات کارت حافظه و همچنین یک باتری بسیار قدرتمند با توانایی ثبت ۷۱۰ شات با هر بار شارژ کامل، این دوربین را به یکی از بهترین گزینهها در لیست بهترین دوربینهای عکاسی در سال ۲۰۲۰ تبدیل کرده است. این نکته را در نظر داشته باشید که اکثر دوربینهای دیجیتال بدون آینه عمر باتری مفیدی کمتر از ۴۰۰ شات دارند و ۷۱۰ شات یک آمار فوق العاده برای این دوربین است.
منظره یاب این دوربین نیز یکی از بهترینها و با کیفیتترینها در حال حاظر است. همچنین بدنهای A7 III در برابر شرایط بد آب و هوایی هم مقاوم است. بی شک این دوربین یکی از با ارزشترین بدون آینههای حال حاظر بازار است.

۴٫ نیکون D850
نوع : DSLR | سایز سنسور : Full-frame CMOS | رزولوشن : ۴۵٫۴ مگاپیکسل | لنز : مانت F نیکون | منظره یاب : اپتیکال | صفحه نمایش : ۳٫۲ اینچی تیلت شونده لمسی با ۲٫۳۵۹٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۷ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : متوسط و حرفهای
احتمالا تا الآن به این نتیجه رسیده بودید که خب دیگر، دوربینهای بدون آینه به صورت کامل بر بازار بهترینها حکمرانی میکنند و DSLR ها را به طور کامل از دور خارج کردهاند. اما خب این تصوری کاملا غلط است، در این بین دوربینهایی مثل D850 نیکون هنوز هم میتواند خودش را به عنوان یکی از بهترین دوربینهای عکاسی موجود در بازار در سال ۲۰۲۰ معرفی کند. این دوربین ویژگیهای بسیار خوبی داشته که برای تمام کاربران حرفهای جذاب است.
البته این ویژگیها زمانی در دسترس شما خواهند بود که بخواهید صرفه جویی را به طور کامل در خرید دوربین کنار بگذارید ! چرا که این دوربین از گرانترین مدلهای حال حاظر است. اما از اینها که بگذریم، یک سنسور فول فریم با رزولوشن ۴۵ مگاپیکسل تصاویری را به شما میدهد که تا به حال نمونهی آن را به سختی دیده بودید. کیفیت تصاویر واقعا خارق العاده بوده و جزئیات بسیار زیادی را میتوانید مشاهده کنید.
همچنین سرعت عکاسی پیاپی هم به ۷ فریم بر ثانیه میرسد که با استفاده از گریپ باتری میتوان آن را تا ۹ فریم بر ثانیه نیز ارتقا داد. البته این در مقایسه با نرخ ۲۰ فریم بر ثانیه در سونی آلفا A9 II بسیار کمتر است، اما هنوز هم برای بسیاری از عکاسان کافی به نظر میرسد. البته باید به این نکته هم اشاره کنم که بیشترین کاربران این دوربین را عکاسان پرتره و منظره تشکیل میدهند که نیازی به نرخ خیلی زیاد عکاسی پیاپی ندارند و بازار عکاسان ورزشی و خبری هنوز هم دست بدون آینههایی مثل سری آلفای A سونی است.
علاوه بر اینها، قابلیت ضبط ویدیوهایی با رزولوشن ۴K و همچنین بدنهی مقاوم در برابر آب و هوای بد آن را به یکی از بهترین دوربینهای عکاسی سال ۲۰۲۰ و به طور کلی بهترین دوربین DSLR حال حاظر تبدیل میکند. یکی از ویژگیهایی که قطعاً مهمترین مورد آن نسبت به رقبای بدون آینه است، عمر باتری میباشد. باتری این دوربین میتواند با هر بار شارژ کامل تا ۱۸۰۰ شات را ثبت کند که این یک آمار فوق العاده و خیره کننده است !
بدون شک با این وجود دیگر نیازی نیست نگران تمام شدن باتری خود در هر شرایطی باشید. کما اینکه D850 از گریپ باتری هم پشتیبانی میکند که میتواند عمر باتری آن را تا چند برابر نیز افزایش دهد !

۵٫ نیکون Z50
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : APS-C | رزولوشن : ۲۰٫۹ مگاپیکسل | لنز : مانت Z نیکون | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) | صفحه نمایش : ۳٫۲ اینچی تیلت شونده لمسی با ۱٫۰۳۶٫۰۸۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۱۱ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : متوسط و حرفهای
آیا به دنبال نسخه کوچکتر و مقرون به صرفهتر از دوربین فول فریم نیکون Z6 برای عکاسی از مسافرتها و یا عکاسی عمومی هستید ؟ Z50 متناسب با این ویژگیها بوده و دریچه ورود بسیار خوبی به دوربینهای میان رده APS-C از نیکون است. این به خصوص برای کسانی که به دنبال مهاجرت از دوربینهای DSLR به بدون آینه هستند، بسیار مناسب است. چرا که بر خلاف رقبای دیگری مانند فوجی فیلم X-T30، به لطف ارگونومی بسیار بهتر و همچنین ارزش خرید بالاتر، آن را در اولویت قرار میدهد.
Z50 عکسهای بسیار عالیای ثبت میکند و دارای همان سیستم فوکوس خودکار بسیار خوب به کار رفته در Z6 است که برای سوژههای ساکن بسیار مناسب عمل میکند، اما نمیتواند کاملاً مطابق با عملکرد چیزی مانند سونی A6400 در عکاسی ورزشی یا اکشن باشد. منظره یاب بسیار با کیفیت و صفحه نمایش لمسی چرخان، از Z50 یک دوربین عالی برای عکاسی از مسافرتها و یا عکاسی عمومی ساخته است.
[post_in_paragraph post_list=”۷۵۴۵۴″ title=”شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد”]
این دوربین علاوه بر لنزهای مانت Z که مخصوص دوربینهای بدون آینه نیکون هستند، از لنزهای مانت F نیز با استفاده از یک آداپتور مخصوص پشتیبانی میکند. اگر میخواهید به تازگی عکاسی را شروع کنید و البته در حرفهای شدن در آن مسمم هستید، این میتوانید یکی از بهترین گزینهها برای شما از لیست بهترین دوربینهای عکاسی در سال ۲۰۲۰ باشد.

۶٫ الیمپوس OM-D E-M10 Mark III
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : Micro Four Thirds | رزولوشن : ۱۶٫۱ مگاپیکسل | لنز : مانت میکرو چهارسوم | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی تیلت شونده لمسی با ۱٫۳۷۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۸٫۶ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : مبتدی و متوسط
در حالی که مشخصات اصلی OM-D E-M10 Mark III الیمپوس بروزرسانی بزرگی را نسبت به Mark II نشان نمیدهد، اما بی شک این دوربین امکاناتی را ارائه میدهد که برای هر عکاسی جذاب بوده و وقتی در کنار برچسب قیمتی ۳۳۹ دلاری آن قرار میگیرد، میتواند هر کسی را به شدت وسوسه کند. مطمئناً سنسور میکرو چهارسوم ( Micro Four Thirds ) از رقبای دیگر کوچکتر است و رزولوشن ۱۶مگاپیکسلی آن نیز ممکن است کمی ضعیف جلوه دهد، اما اجازه ندهید این چیزها تصور شما را عوض کنند.
تثبیت کننده تصویر مبتنی بر سنسور، چیزی که بسیاری از دوربینها در این سطح آن را ارائه نداده و یا به صورت مبتنی بر لنز ارائه میدهند، در این دوربین وجود دارد و واقعا بسیار عالی و کارآمد است. همچنین قابلیت فیلم برداری با رزولوشن بی نظیر ۴K و امکان عکاسی پیاپی با نرخ ۸٫۶ فریم بر ثانیه نیز بسیار رقابتی است. این واقعیت که شما میتوانید از آن با بسیاری از لنزهای بسیار عالی و کم حجم Micro Four Thirds استفاده کنید، فقط به جذابیتهای آن میافزاید.
دوربین لیمپوس OM-D E-M5 Mark III به تازگی معرفی شده و بررسیهای زیادی از آن وجود ندارد، اما بی شک یکی از بهترین دوربینهای میکرو چهارسوم است که با قیمت مناسبی که دارد، یک انتخاب عالی برای مبتدیان و عکاسان مبتدی خواهد بود.

۷٫ کانن EOS Rebel SL3 / EOS 250D
نوع : DSLR | سایز سنسور : APS-C CMOS | رزولوشن : ۲۴٫۲ مگاپیکسل | لنز : مانت EF کانن | منظره یاب : اپتیکال | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی چرخان لمسی با ۱٫۰۴۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۵ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : مبتدی و متوسط
بهترین دوربینهای DSLR مبتدی که اخیراً دیدهام نیکون D3500 و کانن Rebel SL3 / 250D هستند. ۲۵۰D به عنوان کوچکترین DSLR در جهان شناخته میشود که دارای یک صفحه نمایش کاملا چرخان است. بی شک این دوربین یکی از بهترین گزینههای ارزان برای شروع و یادگیری عکاسی است. اما در کنار صفحه نمایش، این دوربین میتواند یک انتخاب بسیار عالی برای ویدئوبلاگرها یا فیلم سازان تازه کار باشد.
یکی از بهترین پیشرفتهای این دوربین نسبت به نسل قبلی خود یعنی ۲۰۰D، که یکی از محبوبترین دوربینهای DSLR ارزان قیمت بود،قابلیت ضبط ویدیوهایی با رزولوشن خارق العاده ۴K است که بعضا در دوربینهای گرانتر کانن نیز دیده نمیشود. همچنین پردازنده جدیدی در این دوربین استفاده شده که عملکرد آن واقعا عالیست. اگر بودجه شما محدود است و به فیلم برداری با رزولوشن خارق العاده ۴K احتیاج ندارید، SL2 / 200D قدیمیتر نیز گزینه بسیار خوبی است و با پولی که از خرید این مدل ذخیره میکنید، میتوانید یک لنز بهتر را در کنار لنز کیتتان تهیه کنید.
اگر شما در عکاسی تازه کار هستید، سنسور ۲۴٫۲ مگاپیکسلی EOS 250D برای شما بسیار عالی خواهد بود. سیستم فوکوس خودکار دوال پیکسل در حالت فیلم برداری و لایو ویوو نیز یکی دیگر از ویژگیهای بی نظیر این دوربین است که آن را از همردههای خود متمایز ساخته است.
یک رابط کاربری کاملا قابل فهم نیز برای این دوربین در نظر گرفته شده که برای کسانی که تازه شروع به کار میکنند بسیار عالی است. تعداد لنزهای موجود برای مانت EF کانن تقریباً بی پایان است ! همچنین لوازم جانبی بی شماری نیز وجود دارد که میتوانید برای دوربینتان تهیه کنید.

۸٫ پاناسونیک Lumix ZS200 / TZ200
نوع : کامپکت مسافرتی | سایز سنسور : ۱-inch type CMOS | رزولوشن : ۲۰٫۱ مگاپیکسل | لنز : ۲۴-۳۶۰ میلی متری با دیافراگم f/3.3-6.4 | منظره یاب : ندارد | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی لمسی با ۱٫۲۴۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۱۰ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : مبتدی و متوسط
پاناسونیک با لومیکس ZS200 ( که با نام Lumix TZ200 در خارج از ایالات متحده آمریکا شناخته میشود ) عنوان بهترین دوربین کامپکت مسافرتی را ازآن خود خواهد کرد. این دوربین از یک سنسور بزرگ ۱٫۰ اینچی استفاده کرده است که در کنار یک لنز با زوم اپتیکال ۱۵ برابر مجموعهی کاملی را برای شما ارائه میدهد ( شاید بتوان سری RX100 سونی را نزدیکترین رقبای این دوربین دانست که البته قیمت بسیار زیادی دارند ).
یک منظره یاب الکترونیکی داخلی نیز در این دوربین وجود دارد که در صورت مشاهدهی دشوار صفحه نمایش لمسی میتوانید از آن در شرایط پر نور در طول روز استفاده کنید. از دیگر ویژگیهای مفید این دوربین میتوان به ضبط فیلم با رزولوشن خارق العاده ۴K و همچنین حالتهای عکاسی ۴K Panasonic اشاره کرد که به شما امکان میدهد تصاویر ۸ مگاپیکسلی را از لحظههای زودگذر ثبت کنید.
[post_in_paragraph post_list=”۷۵۳۸۲″ title=”شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد”]
بدون شک جمع و جورهای قدرتمندتری نیز وجود دارند که البته برای خرید آنها باید به اندازهی یک DSLR سطح متوسط هزینه کنید که کمی ناعاقلانه است ! برای مثال سونی Cyber-shot RX100 VII بهترین گزینه موجود است. اما برای بیشتر افراد عادی که چنین بودجه عظیمی ندارند، ZS200 / TZ200 گزینه بسیار معقولتری است.

۹٫ پاناسونیک Lumix G95 / G90
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : Micro Four Thirds | رزولوشن : ۲۰٫۳ مگاپیکسل | لنز : مانت میکرو چهارسوم | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی چرخان لمسی با ۱٫۰۴۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۹ تا ۳۰ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : متوسط و حرفهای
اگر به دنبال یک دوربین همه جانبه برای هم عکاسی و هم فیلم برداری با کیفیت بسیار بالایی هستید، پاناسونیک لومیکس G90 / G95 گزینه بسیار خوبی برای شما است. این دوربین بسیاری از ویژگیهای فوق العاده G85 و GH5S را در بخش فیلم برداری دارد و البته ابعاد بسیار کوچکتری هم دارد. طراحی و ارگونومی آن نیز بسیار خوب بوده و کار کردن را راحت میکند. علاوه بر این مجموعهی بسیار زیادی از لنزهای مانت میکرو چهارسوم نیز خود دارای ابعاد بسیار کوچک و وزن بسیار کمی هستند.
فیلم برداری با رزولوشن خارق العاده ۴K با پروفایلهای V-LogL نیز برای این دوربین در نظر گرفته شده که بی شک توجه فیلم سازان حرفهای را به خود جلب میکند. فیلم برداری در این رزولوشن با نرخهای ۲۴ ، ۲۵ و ۳۰ فریم بر ثانیه ممکن است، در حالی که ضبط با رزولوشن Full HD به شما این امکان را میدهد تا از حداکثر نرخ فریم ۱۲۰ فریم در ثانیه استفاده کنید. درگاه میکروفون و سوکت هدفون همچنین ویژگیهای بی نظیری هستند که فیلم برداری را لذت بخشتر میکنند.

۱۰٫ الیمپوس Tough TG-6
نوع : کامپکت | سایز سنسور : ۱/۲٫۳-inch | رزولوشن : ۱۲ مگاپیکسل | لنز : ۲۵-۱۰۰ میلی متری با دیافراگم f/2-4.9 | منظره یاب : ندارد | صفحه نمایش : ۳٫۰ اینچی غیر لمسی با ۱٫۰۴۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۲۰ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : مبتدی و متوسط
اگر به دنبال یک دوربین ضد آب هستید که بتوانید آن را با خود به مکانهای مختلف و خطرناکی ببرید و نمیخواهید از گوشی هوشمند خود به این عنوان استفاده کنید، TG-6 بهترین گزینه موجود برای شما از بین گزینههای لیست بهترین دوربینهای عکاسی سال ۲۰۲۰ است. کمپانی الیمپوس در طی سالیان متمادی کارهای چشمگیری را برای پیشرفت سری TG خود انجام داده است. اگرچه TG-6 یک نسخه نسبتاً متوسط نسبت به نسخه قبلی خود ( TG-5 ) را نشان میدهد، اما هنوز هم گزینهای عالی برای استفاده به عنوان یک دوربین کامپکت و سرسخت در زیر آب است.
شیوه طراحی این دوربین به گونهایست که میتوانید آن را از هر ارتقاعی که میخواهید و به هر جایی که میخواهید پرتاب کنید، این به معنای واقعی کلمه یعنی پرتاب کردن ! بدنهی بسیار مقاوم این دوربین در برابر هر شرایطی کاملا مقاوم بوده و آسیب نمیبیند. همچنین میتوانید آن را تا عمق ۱۵ متری زیر آب فرو ببرید. تحمل وزن نیز به ۱۰۰ کیلوگرم رسیده و در برابر پرتاب شدن از ارتقاع ۲٫۴ متری نیز مقاوم است.
قابلیت استفاده از آن در دمای منفی ۱۰ درجه نیز یکی دیگر از ویژگیهای جالب منحصر به دوربین TG-6 است. همه این موارد را با دوربینی ترکیب کنید که میتواند با فرمت خام RAW عکس بگیرد، فیلم برداری با کیفیت ۴K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را ارائه میدهد و میتواند با نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه و رزولوشن Full HD به ضبط ویدیوهای اسلوموشن بپردازد. برای عکاسان زیر آب، حالتهای جدیدی نیز وجود دارد، اما اگر شما به طور عمده روی زمین عکاسی یا فیلم برداری میکنید، بهتر است مدل قدیمی TG-5 را برای صرفه جویی در پول خود نیز در نظر داشته باشید.

حضور افتخاری : فوجی فیلم GFX 100
نوع : بدون آینه | سایز سنسور : Medium format | رزولوشن : ۱۰۲ مگاپیکسل | لنز : مدیوم فرمت | منظره یاب : الکترونیکی ( EVF ) با ۵٫۷۶۰٫۰۰۰ نقطه | صفحه نمایش : ۳٫۲ اینچی چرخان با ۲٫۳۶۰٫۰۰۰ نقطه | حداکثر سرعت عکاسی پیاپی : ۵ فریم بر ثانیه | فیلم برداری : ۴K | سطح کاربران : حرفهای
کمپانی فوجی فیلم ممکن است مانند بسیاری از رقبای خود دوربینهای فول فریم ارائه ندهد، اما موفق شده است دوربینهای سری X خود را با برخی از ویژگیهای قابل توجه در یک قالب مدیوم فرمت بسازد. GFX 100 این کمپانی نشان میدهد که ارتباط بین فناوری سری X و حسگر بزرگتر چقدر میتواند موفقیت آمیز و جذاب باشد، بسیاری از ویژگیهای دوست داشتنی در این دوربین استفاده شده که در کنار یک سنسور ۱۰۲ مگاپیکسلی ( بله، درست شنیدید، ۱۰۲ مگاپیکسل ! ) یک مجموعهی فوق العاده و کامل از هر نظر خواهد بود.
در حالی که دوربینهای مدیوم فرمت دیگری نیز وجود دارند که وضوح سنسور آنها ممکن است حتی فراتر از ۱۰۲ مگاپیکسل هم برود، اما هیچ کدام نمیتوانند با قابلیتهای بی نظیر این دوربین رقابت کنند. یک منظره یاب الکترونیکی خیره کننده با ۵٫۷۶ میلیون نقطه و کیفیت عالی فیلم برداری ۴K برای این دوربین کافیست ! البته GFX 100 از همه نظر هم کاملا بی نقص نیست، هم خود دوربین بسیار گران قیمت است ( ۹۹۹۹ دلار برای نسخه پایه ! ) و هم لنزهایی که برای آن عرضه میشود و قطعا برای خرید آن باید چندین ماه پس انداز خود را خرج کنید ! اما بدون شک این بی رقیبترین دوربین مدیوم فرمت و یکی از بهترین دوربینهای عکاسی در سال ۲۰۲۰ است که من تا به امروز دیدهام.